HOME     
     BEAUTY     
     FASHION     
     LIFESTYLE     
     WELLNESS     
     ENTERTAINMENT     
ENTERTAINMENT
Kate Middleton și Prințul William au încălcat o tradiție importantă în noaptea nunții
31 IULIE 2018

kate-middleton-k

Ca membru al familiei regale, ai o mulțime de tradiții și reguli de respectat. Se pare că Kate Middleton și Prințul William au încălcat în noaptea nunții o tradiție destul de importantă în familia regală britanică.

Potrivit tradiției regale, Prințul William și Kate Middleton trebuiau să plece în luna de miere imediat după nuntă. Cu toate acestea, Ducele și Ducesa de Cambridge nu au făcut asta și aparent au petrecut noaptea la Palatul Buckingham.

Ceremonia lor a fost televizată, precum și cea a lui Meghan Markle și a Prințului Harry și este posibil ca William și Kate să fi fost obosiți după o zi întreagă de festivități. Iar cum William chiar era pregătit să revină la muncă imediat după nuntă, nu era posibil ca proaspăt căsătoriții să plece în luna lor de miere.

La momentul acela, Prințul William era pilot responsabil cu operațiunile de căutare și salvare, dar în timp el a decis să se concentreze doar pe sarcinile pe care le are ca și membru al familiei regale.

În realitate, Ducele și Ducesa de Cambridge au mers în luna de miere după zece zile de la nuntă, iar atunci ei au plecat pe o insulă privată în Seychelles.

De asemenea, nu se știe încă unde și-au petrecut noaptea nunții Meghan și Harry, dar din moment ce s-au întors să lucreze chiar după nuntă, se poate spune că nu au călătorit prea departe.

Chiar dacă William și Kate au încălcat tradiția prin faptul că și-au petrecut noaptea nunții la Palatul Buckingham, această decizie se pare că nu a afectat pe nimeni.

Detalii pe elle.ro

CITESTE SI
Victoria și David Beckham au sărbătorit 19 ani de căsnicie
7 iulie 2018

Victoria și David Beckham au închis gura celor care susțineau că mariajul lor are probleme. Cei doi au sărbătorit ieri 19 ani de căsnicie.  Victoria și David Beckham sunt împreună de 21…

Andreea Bălan, reacție acidă despre Eurovision: ”Acolo se duc oamenii care nu au ce să facă”
11 mai 2018

Este știrea zilei faptul că România a fost eliminată de la Eurovision 2018. Este prima dată când România ratează calificarea în finalele de la Eurovision. Competiția muzicală avea loc anul acesta pe scena…

Kim Kardashian a publicat cele mai îndrăznețe fotografii nud pentru a-și promova noul parfum
25 aprilie 2018

Kim Kardashian a cele mai îndrăznețe fotografii nud ale ei până acum, și a arătat aproape tot fanilor curioși. Scopul? Vedeta a vrut să își promoveze noul parfum, și cu siguranță a…OGLINDA ZILEI      JURNAL POLITIC      FOAIA MARAMURESULUI      PROFIT NEWS      TIME FOR SPORT      FASHION ADDICT      TRADEAUTO      CASA TA CLUJ
ATENTIE ! Acesta este un agregator de stiri. Toate drepturile asupra
continutului regasit pe acest website apartin surselor declarate la finalul fiecarui articol.
apartamente floresti mobila la comanda cluj