HOME     
     BEAUTY     
     FASHION     
     LIFESTYLE     
     WELLNESS     
     ENTERTAINMENT     
FASHION
Serena Williams și-a lansat propria colecție de haine
31 MAI 2018

58e23748267da480

Serena Williams a lansat prima sa colecție de haine ce este disponibilă începând de miercuri, 30 mai, exclusiv pe site-ul sportivei.

După ce a colaborat cu cel mai cunoscut brand sport din lumne, Nike, și cu retailerul american NHS, Serena și-a dorit propriul proiect, unul la care visează de la 18 ani.

Colaborarea cu HSN i-a oferit Serenei cunoștințele necesare fără să studieze designul vestimentar, dar și multă pregătire practică.

La această colecție, care momentan include doar 12 articole, s-a muncit timp de doi ani. Ea cuprinde articole sportive, denim, bluze și rochii, cu prețuri ce variază între 35 și 250 dolari.

Mai mult, unele articole conțin mesaje motivaționale despre iubirea de sine și încredere precum: „Sunt frumoasă. Sunt puternică”.

Prețurile sunt accesibile, țesăturile sunt practice și de înaltă calitate, iar clienta este, de asemenea, o fată isteață, ca mine. Colecția „Serena” este pentru femeia care crede în ea însăși, care vrea să fie minunată, care arată deja bine și se iubește pe interior și acum arată acest lucru la exterior”, a declarat Williams.

Când m-am dus pe drumul ăsta, m-am gândit că voi crea doar pentru acea fată sau acea femeie care vrea să arate fabulos”, a completat ea.

Iubesc această colecție deoarece reprezintă toate fețele vieții mele ca atletă, ca antreprenor și acum, ca mamă”, a subliniat sportiva.

Serena a anunțat lansarea colecției de haine și pe Instagram:

serena

Lansarea colecției de haine „Serena” coincide cu reverenirea pe teren a tenismenei, după „concediul” de maternitate.

Detalii pe unica.ro

CITESTE SI
Ce haine să îți cumperi în fiecare lună a anului
1 septembrie 2018

Satisfacția de a-ți cumpăra ceva nou de îmbrăcat este cu atât mai mare cu cât ai reușit să iei piesa respectivă la un preț mult mai mic decât cel inițial. De aceea…

Cum porți articolele vestimentare cu dungi
28 martie 2018

Indiferent dacă sunt verticale sau orizontale, nautice sau monocrome, dungile vor rămâne întotdeauna imprimeurile atemporale. Ele au fost la modă în aproape fiecare sezon, mai ales primăvara și vara, când vedem dungile…

Idei inspirate pentru o primăvară de vis
21 martie 2018

Primăvara a venit și ne bucurăm de soare și ieșiri în aer liber, așa că trebuie să luăm în calcul un aspect foarte important: vestimentația. Am scăpat de hainele groase care ne…OGLINDA ZILEI      JURNAL POLITIC      FOAIA MARAMURESULUI      PROFIT NEWS      TIME FOR SPORT      FASHION ADDICT      TRADEAUTO      CASA TA CLUJ
ATENTIE ! Acesta este un agregator de stiri. Toate drepturile asupra
continutului regasit pe acest website apartin surselor declarate la finalul fiecarui articol.
apartamente floresti mobila la comanda cluj