HOME     
     BEAUTY     
     FASHION     
     LIFESTYLE     
     WELLNESS     
     ENTERTAINMENT     
WELLNESS
Schimbarea în dietă care te scapă de 20 kg
3 APRILIE 2018

80773-xl

Vrei să scapi de niște calorii fără prea mare bătaie de cap? Ce zici de o schimbare a dietei care să te ajute să scazi aportul de calorii și care nu necesită să-ți pierzi timpul la sală. Vorbim despre Dieta Bananei de Dimineață, care s-a bucurat, cel puțin acum 10 ani, când a apărut, de o mare popularitate pe internet. Adică să fim clari: atât de mare popularitate, încât magazinele din Japonia n-au reușit să facă față cererii de banane a publicului. Atât de mare!

Dieta a fost pusă la punct de un cuplu, soț și soție, care spuneau că au pierdut 16.8 kg într-o perioadă rezonabilă de timp. Dieta a fost introdusă pe o rețea de socializare locală, Mixi, și de aici a căpătat o amploare de nestăpânit. Zeci de cărți au fost scrise pe tema acestei rețete care, deși și-a demonstrat succesul în rândul oamenilor, nu are niciun suport științific. Singurele care pot depune mărturie pentru succesul ei sunt testimonialele diverșilor cetățeni care su slăbit.
Dieta se bazează pe niște principii simple, anume să mănânci banane (dohhh!), să practici mindfulness-ul (să fii prezent în tine tot timpul, să nu fii cu mintea aiurea) și să mergi devreme la culcare.

Ce să mănânci

Dimineața se mănâncă o banană sau mai multe, dar nu într-atât de multe încât acestea să devină o povară pentru stomac. La prânz se mănâncă o banană și o salată. La ora 3 se mai mănâncă o banană. Se va bea apă pe tot parcursul zilei și se va avea grijă ca aceasta să fie băută cu înghițituri mici, nu în cascadă. Vei avea grijă ca apa să fie mereu la temperatura camerei, nici rece, nici caldă. Dacă vrei să mănânci și alte fructe, ai grijă să studiezi asocierile dintre acestea și ce ai mai mâncat tu. De exemplu, pepenele galben se mănâncă mereu singur și nu-l vei asocia niciodată cu nimic.
La ocazii sociale, ai voie să bei  bere sau un pahar cu vin. După 3 după-masa, dacă ai poftă de dulce, puțină ciocolată sau o prăjiturică sunt permise, iar cele care preferă gustul sărat vor evita chipsurile sau floricelele și se vor orienta înspre alte tipuri de gustări sărate.
Cina să fie la ora 6 seara și, dacă nu se poate, nu după 8 seara, în niciun caz. Nu e restricție în privința numărului de banane. Se recomandă să se renunțe de tot la deserturi. În privința altor băuturi, nu sunt indicate nici ceaiurile (au zahăr), nici alte sucuri dulci. Practic, în afară de apă n-ai voie nimic altceva.
Se recomandă culcarea înainte de 12 noaptea, dar oricât de devreme înainte de 12 e bine-venit. Pentru practicarea conștienței de sine (mindfulness), e bine să se țină un jurnal cu tot ce s-a consumat într-o zi.
În privința exercițiului fizic, acesta este opțional, dar măcar să se meargă pe jos câteva sute de pași. Dacă n-ai chef să faci exerciții, nu le face.

Detalii pe clickpentrufemei.ro

CITESTE SI
7 remedii străvechi acceptate de știință
25 mai 2018

Miere pentru răni, roiniță dacă nu dormi bine, prune uscate pentru constipație. Da, chiar și medicul tău ți-ar putea prescrie un asemenea tratament, fiindcă multe din leacurile folosite de mii de ani…

Dieta anticelulitică
22 martie 2018

În completarea procedurilor de masaj, drenaj limfatic, a băilor detoxifiante și a cremelor speciale, acordă atenție alimentației dacă vrei să scapi de inestetica piele cu aspect de coajă de portocală. Celulita este o infecție bacteriană răspândită în…

Șapte ceaiuri recomandate de nutriționiști care te ajută să slăbești
16 martie 2018

Circulă pe internet rețete miraculoase de ceaiuri care promit să te scape de kilogramele în plus cât ai zice pește. Oamenii de știință susțin că dietele de detofixiere cu ajutorul ceaiurilor sunt…OGLINDA ZILEI      JURNAL POLITIC      FOAIA MARAMURESULUI      PROFIT NEWS      TIME FOR SPORT      FASHION ADDICT      TRADEAUTO      CASA TA CLUJ
ATENTIE ! Acesta este un agregator de stiri. Toate drepturile asupra
continutului regasit pe acest website apartin surselor declarate la finalul fiecarui articol.
apartamente floresti mobila la comanda cluj